nordlyset Tromsø, Nord-Norge

Opplev Nordlyset og naturen i Tromsø med

Arctic Circle Tours Tromsø, Nord-Norge

Book din opplevelse Tur forespørsel

Lokal arrangør av opplevelser og aktiviteter

Våre erfarne guider har mengder av lokal kunnskap om Tromsø og nordlyset, det sørger for at du får en uforglemmelig nordnorsk opplevelse. Opplev Nordlyset og eventyrlig norsk natur sammen med oss.

Omtaler fra gjestene

Flott nordlystur!

Sarah var en enestående guide. Hun tok hensyn til gruppens behov og var entusiastisk for å finne lysene og gode steder for visning. Hennes erfaring med å finne aktivt nordlys er fantastisk. Suppen og måltidet var godt og veldig varmt. Vi ville definitivt dra på en ny tur med henne. Hubbyens mening: «Vi har vært på mange turer i løpet av det siste året; dette var en av de aller beste. En magisk kveld, for ikke å glemme. ELSKET liten gruppe aspektet. Denne guiden kan tingene hennes, bigtime.»

Linda_K - 25/11/2022

Omtale på TripAdvisor

Nordlystur

Angående nordlysjaging i Tromsø. Stor buss eller liten buss? En liten buss har en fordel å kunne komme seg til mer utilgjengelige steder. AMI-tur gir en mer personlig service inkludert bål, pølser, suppe etc. Det er viktig at AMI-turen inkluderer profesjonell fotografering, mens store bussturer krever mye mer for fotografering separat. Etter å ha prøvd både en stor busstur og AMI, er det ingen tvil om at AMI gir bedre verdi totalt sett. Jeg anbefaler AMI på det sterkeste som den beste operatøren i Tromsø. Robert Donaldson 17 november 2022

robertdB1221XM - 16/11/2022

Omtale på Tripadvisor

Utrolig natt

Sarah var sjåføren og hun var guiden som tok oss til et sted midt i ingenting for å se nordlyset. Hun lærte oss å ta bilder med mobiltelefonen vår, og hun tok bildet vårt med Northen Lights. Selvfølgelig var det et bål hvor vi kunne holde varmen og Sarah tilberedte måltidet vårt (suppe, pølse - litt vegetarisk og varm sjokolade. Og til slutt kunne vi nyte en kake! Takk for alt og sikkert, jeg anbefaler denne turen: Chasing Northen Lights with Ami Hotel.

Laura K - 04/11/2022

Omtale på TripAdvisor

liten gruppe for en mer personlig opplevelse

Jeg gikk ut med dette selskapet noen ganger i slutten av september/begynnelsen av oktober 2022. Selv om vi ikke har blitt velsignet av de beste lysene, og dette er ute av kontroll fra ethvert selskap, har jeg alltid hatt en flott tid. For det første tror jeg gruppestørrelsen er ideell. Selvfølgelig vil atmosfæren avhenge mye av de andre gjestene og hvor godt du knytter deg til dem, i mitt tilfelle hadde de alle vært flotte. Håper de tenker det samme om meg :) For det andre ble vi tilbudt utmerket hjemmelaget suppe og kake blant annet. Jeg ble fortalt at den var tilberedt av en ekte kokk. Og til slutt var vi sammen med en veldig erfaren guide som kjenner området perfekt, kan forklare hvordan alt fungerer og underholdt oss mens vi ventet på lys. Jeg anbefaler det selskapet hvis du ønsker en mer personlig opplevelse enn med store selskaper og store grupper.

rblanc31 - 26/10/2022

Omtale på TripAdvisor

Utmerket liten gruppe for nordlystur.

Turen vår med Sarah var flott! Hun var veldig kunnskapsrik om lysene og erfaren i å finne dem. Vi så nordlyset i flere områder rundt Tromsø. Vi ville definitivt gå tilbake en gang til.

F8650QHlindak - 25/11/2022

Omtale på TripAdvisor

Omtale fra Google

Guiden vår, Sarah, var utmerket. Han tok oss med til et sted hvor vi i timevis kunne se hvordan nordlyset danset. Maten og selskapet var utmerket. 100 % anbefalt

Alberto Hernández Castillo

Flere omtaler fra Google

Omtale fra Google 2

Prisen var billigere enn andre selskaper, men turkvaliteten og servicen var mer enn det. Rene vinterklær og vintersko ble preparert etter størrelse. Guiden svarte alltid vennlig med et smil på ulike forespørsler og spørsmål. Været var overskyet og situasjonen var ikke bra, men til slutt fant de et godt sted å se nordlyset. Han tok nøye bilder med kameraet flere ganger, og etter at omvisningen var over, rettet han dem og sendte dem til meg. På slutten av turen ble det laget bål, men de lagde en rekke fingermat som pølser, supper og kaker, så jeg kunne spise meg mett. Det er et nytt selskap, så jeg tror ikke det har blitt introdusert i Korea ennå, men jeg tror det er et selskap som helt sikkert kan tilfredsstille koreanske reisende som er veldig kresne og nøye på hver tur.

최지선 - 30/12/2022

Flere omtaler fra Google

Bestill overnatting i Tromsø sentrum

Oppmøte for våre turer er på Ami Hotel, sentralt plassert i Tromsø. Her tilbyr vi også praktisk og rimelig overnatting, enten du skal delta på en av våre opplevelser eller ikke.

Les mer og bestill