Nordlystur med minibuss maks 15 passasjerer

Opplev Nordlyset med våre erfarne guider

Nordlystur med minibuss med Nordlys garanti!

Vi gir alle våre gjester neste sjanse garanti, som betyr at dersom du ikke ser nordlyset på første tur, får du en ny mulighet til 50% rabatt, dersom vi har ledig kapasitet på det tidspunktet du ønsker den nye turen .

Arctic Circle Tours Tromsø er en del av Ami Hotel AS.

 

Gruppestørrelsen er max 15 passasjerer.

 

Her kan du lese omtaler, vær så snill å komme tilbake til denne websiden for å gjøre din bestilling til de beste priser og garantier.

 

Vi har alltid med oss camping toalett med et passende telt.

Våre gjester kan følge natthimmelen på tv skjermen i bussen, som er filmet av vårt frontrute kamera. Dette gjør at vi kan oppdage nordlyset raskere og med større presisjon.

 

Vårt fokus på turene er å finne god plasser med skyfri himmel og uten lysforurensning fra byen, dette øker sjansene betraktelig til å finne nordlyset dansende.
 

Vi serverer varm mat også tilpasset vegetarianere og veganere fra "Real Turmat".

Hvis været tillater det, lager vi bålkos, der det blir mulighet for grilling av pølser og marshmallows.

Vi serverer drikker slik som varm sjokolade, te, kaffe. Vi har også med forskjellig snaks.(Om nødvendig, gjester kan kontakte oss for vedrørende diett restriksjoner på forhånd slik at vi kan tilpasse oss etter det)

 

Det blir også tid til historer og myter om nordlyset.

 

Varme dresser, støvler, og is brodder tilpasset været i nord-norge kan lånes ved behov.
Vi alltid med et utvalg av stativ til kamera og telefon som kan lånes ved behov.

 

Hvis du ønsker bruke ditt eget kamera eller telefon hjelper vi deg gjerne med innstillingene.
 

Vi gir alle våre gjester neste sjanse garanti som innebærer at hvis du ikke ser nordlyset på den første turen, får du en mulighet til for 50% rabatt, hvis vi har ledig kapasitet på det tidspunktet du ønsker den nye turen.

 

Vi kjører gjerne lange avstander for å gjøre din nordlys drøm til virkelighet, avhengig av været kan turen kjøres helt til feks. Finnland for å sikre en himmel som er klar nok til å se de lysene spille på himmelen.

 

Portrett bilder av deg under nordlyset er inkludert i prisen, hvis det blir muligheter for det.

 

Sikkerheten og komforten har høyseste prioritet.

 

Velkommen til en hyggelig nordlys jakt med oss! 

 

 

Nordlyset, eller Aurora Borealis, er et fantastisk flott naturlig lysfenomen som oppstår når energirike partikler blir slynget fra Sola mot Jorda. Det oppstår i den øvre polare atmosfæren, mellom 80 og ca. 500 kilometer over jordoverflaten, når elektroner og protoner kolliderer med atmosfæregassen. Nordlyset fremstår som dansende lys med flere forskjellige farger, men som oftest er fargen grønn.

Erfarne lokalkjente guider

Vi har erfarne lokalkjente turguider med mye erfaring fra slike turer, som vet hvor de beste stedene er basert på lokale kunnskap, metrologi og varsler fra andre guider i området. Dette vil forhåpentligvis kunne gi deg muligheten til å oppleve dette fantastiske lysspillet mellom kosmos og jorden vår.

 

Velkommen til en fantasisk minnerik tur!

Book Nordlystur

Info om turen

Våre turer starter kl. 18.00 fra Ami Hotel i Skolegaten 24. Oppmøte senest kl. 17.45. Når du møter opp på hotellet, kan du få utlevert varme klær hvis du har behov for det.

Hvis du bor en annen plass i Tromsø sentrum, kan vi avtale å hente deg der du bor. Deltagere som bor utenfor Tromsø sentrum, møter opp på Ami Hotel.

Turene varer fra 5 til 8 timer, og vi vil vanligvis være tilbake i Tromsø rett over midnatt.

DETTE ER INKLUDERT:

Guide (engelsk-norsktalende), transport, varme klær, Varm sjokolade, kaffe, kjeks, varm suppe og varmepølser på bål, Hjelp til å ta bilder med ditt eget kamera. Portrett av deg under nordlyset om vi får muligheten.

DETTE MÅ DU HA MED:

Passet ditt hvis det blir tur over grensen til Finland. Lue, votter og varmt undertøy. Kamera eller kamera på telefon.

VARIGHET

5 til 8 timer, avhengig av nordlys og været. Tilbake vanligvis kl.01.00.

ANTALL DELTAGERE:

Max 7 deltagere. Større gruppe på forespørsel.

AVGANGSTID

18.00, oppmøte 17.45.

AVGANGSSTED:

Ami Hotel, Skolegata 24, 9008 Tromsø

PRIS:

Voksen: Se booking

Barn (under 12 år): Se booking

BETALING:

Turen betales med kort ved booking online. Ved å bestille turen i vårt kontakt skjema, tlf eller epost kan direkte oppmøte og betaling gjøres på vår kort terminal.

Book overnatting på Ami Hotel

Planlegger du en tur for å se Nordlyset og ønsker rimelig og praktisk overnatting i Tromsø sentrum? På Ami Hotel bor du fint og komfortabelt. Hotellet har et felles kjøkken og en god og sosial atmosfære.

Reserver din overnatting her, direkte og uten ekstra kostnader. Hos oss får du prisgaranti! Finner du samme romtype på de samme datoene til en lavere pris et annet sted, vil vi matche denne prisen. Send oss tilbudet fra det andre nettstedet, så endrer vi umiddelbart prisen på din booking hos oss.

Les mer om hotellet og book rom her

Ønsker du å vite mer om vår Nordlystur?

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Kontakt oss