Privat Nordlystur

Opplev Nordlyset med våre erfarne guider helt for dere selv

Privat Nordlystur med oss

Skal du reise til Tromsø og ønsker å kombinere det med å oppleve det vakre lysfenomenet Nordlyset?

Vil du se det vakre nordlyset i en privat gruppe? Vi tilbyr private guidede turer i minibuss. Med en privat tur kan du selv bestemme når turen starter og slutter, den kan være praktisk for en familie, eller som gave til noen. Turen starter fra Tromsø og er tilpasset vær- og nordlysforhold.

 

Arctic Circle Tours er del av Ami Hotel AS og tilbyr guidede turer i vår komfortable Vw Caravelle 4WD med plass til 7 passasjerer + sjåfør. Den er som skapt for barske Artiske forhold, og tar oss trygt frem til fine plasser.

 

Vi strekker oss langt for at din nordlysdrøm skal gå i oppfyllelse. Vi vil tilpasse opplevelsen etter forholdene og kjører deg gjerne lengre turer, som til Finland om det er det som skal til for å sikre en himmel som er skyfri nok til å se det fantastiske lyset.

 

Mens vi jakter etter nordlyset, tenner vi opp bål og serverer varm suppe og varme drikker.

 

Vår guide forteller deg fakta, historer og myter om nordlyset.

 

Vi tar portrett bilde av deg under det vakre lyset som du kan få gratis.

Hvis du vil ta bilde av nordlyset med med eget kamera, hjelper vi deg gjerne.

 

 

Nordlyset, eller Aurora Borealis, er et fantastisk flott naturlig lysfenomen som oppstår når energirike partikler blir slynget fra Sola mot Jorda. Det oppstår i den øvre polare atmosfæren, mellom 80 og ca. 500 kilometer over jordoverflaten, når elektroner og protoner kolliderer med atmosfæregassen. Nordlyset fremstår som dansende lys med flere forskjellige farger, men som oftest er fargen grønn.

Erfarne lokalkjente guider

Vi har erfarne lokalkjente turguider med mye erfaring fra slike turer, som vet hvor de beste stedene er basert på lokale kunnskap, metrologi og varsler fra andre guider i området. Dette vil forhåpentligvis kunne gi deg muligheten til å oppleve dette fantastiske lysspillet mellom kosmos og jorden vår.

 

Velkommen til en fantasisk minnerik tur!

Book privat nordlystur

Info om turen

På den private turen velger dere selv start tid. Når du møter opp på hotellet, kan du få utlevert varme klær hvis du har behov for det.

Hvis du bor en annen plass i Tromsø sentrum, kan vi avtale å hente deg der du bor. Deltagere som bor utenfor Tromsø sentrum, møter opp på Ami Hotel.

Turene varer fra 5 til 8 timer, og vi vil vanligvis være tilbake i Tromsø rett over midnatt.

DETTE ER INKLUDERT:

Guide (engelsk-norsktalende), transport, varme klær, Varm sjokolade, kaffe, kjeks, varm suppe og varmepølser på bål, Hjelp til å ta bilder med ditt eget kamera. Portrett av deg under nordlyset om vi får muligheten.

DETTE MÅ DU HA MED:

Passet ditt hvis det blir tur over grensen til Finland. Lue, votter og varmt undertøy. Kamera eller kamera på telefon.

VARIGHET

5 til 8 timer, avhengig av nordlys og været. Tilbake vanligvis kl.01.00.

ANTALL DELTAGERE:

max 7 deltagere

AVGANGSTID

18.00, oppmøte 17.45.

AVGANGSSTED:

Ami Hotel, Skolegata 24, 9008 Tromsø

PRIS:

Se booking

 

BETALING:

Turen betales med kort ved booking online. Ved å bestille turen i vårt kontakt skjema, tlf eller epost kan direkte oppmøte og betaling gjøres på vår kort terminal.

Book overnatting på Ami Hotel

Planlegger du en tur for å se Nordlyset og ønsker rimelig og praktisk overnatting i Tromsø sentrum? På Ami Hotel bor du fint og komfortabelt. Hotellet har et felles kjøkken og en god og sosial atmosfære.

Reserver din overnatting her, direkte og uten ekstra kostnader. Hos oss får du prisgaranti! Finner du samme romtype på de samme datoene til en lavere pris et annet sted, vil vi matche denne prisen. Send oss tilbudet fra det andre nettstedet, så endrer vi umiddelbart prisen på din booking hos oss.

Les mer om hotellet og book rom her

Ønsker du å vite mer om vår Nordlystur?

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Kontakt oss