Nordlystur i minivan eller minibuss 7 eller 15 passasjerer

Opplev Nordlyset med våre erfarne guider

Nortdlysjakt med nordlys garanti, varmt måltid og foto inkl.

Skal du reise til Tromsø og ønsker å kombinere det med å oppleve det vakre lysfenomenet Nordlyset?

Arctic Circle Tours Tromsø er en del av Ami Hotel AS.

Vi arrangerer Nordlysturer med en eksklusiv Mercedes minibuss med plass til 15 gjester, som alltid har med seg et camping-toalett med et tilpasset telt.

Vi tilbyr også turer med VW Caravelle 4wd for mindre grupper med maks 7 gjester.

 

Vårt fokus under turene våre er å finne en god plass for å se nordlyset så sterkt som mulig, borte fra lysforstyrrelser fra byen, samt ta fine bilder og kose oss med god mat.

 

Når vi kommer frem til destinasjonen, og hvis været tillater det, tenner vi bål for å holde varmen.

Måltidet vi serverer er varm suppe med rundstykker, og hvis vi lager bål kan gjestene også grille pølser og marshmallows.

Vi byr også på varm sjokolade, te, kaffe, og snacks. (Om nødvendig kan gjester kontakte oss angående kostholds begrensninger på forhånd, slik at vi kan hjelpe med å imøtekomme disse.)

 

Det vil også bli tid til litt historie og myter om nordlyset.

 

Varme dresser, støvler, og is-brodder som passer for været i Nord-Norge, kan lånes om nødvendig.

Stativ til kamera og mobiltelefon kan også lånes ved behov.

Hvis du vil bruke ditt eget kamera, hjelper vi deg gjerne.

 

Vi gir alle våre gjester nordlysgaranti, det vil si at hvis du ikke ser nordlyset på den første turen, får du en ny sjanse med 50 % rabatt hvis vi har ledig kapasitet på det tidspunktet du ønsker den nye turen

 

Vi strekker oss langt for å gjøre din nordlysdrøm til virkelighet. Vi tilpasser oss været og kjører deg gjerne på lengre turer, for eksempel til Finland hvis det er det som skal til for å sikre en himmel som er skyfri nok til å se de fantastiske lysene.

 

 

2 portrettbilder under nordlyset er inkludert i prisen.

 

Sikkerheten og komforten til våre gjester er noe vi prioriterer høyt.

 

Velkommen til en hyggelig nordlysjakt-tur sammen med oss!

 

 

Nordlyset, eller Aurora Borealis, er et fantastisk flott naturlig lysfenomen som oppstår når energirike partikler blir slynget fra Sola mot Jorda. Det oppstår i den øvre polare atmosfæren, mellom 80 og ca. 500 kilometer over jordoverflaten, når elektroner og protoner kolliderer med atmosfæregassen. Nordlyset fremstår som dansende lys med flere forskjellige farger, men som oftest er fargen grønn.

Erfarne lokalkjente guider

Vi har erfarne lokalkjente turguider med mye erfaring fra slike turer, som vet hvor de beste stedene er basert på lokale kunnskap, metrologi og varsler fra andre guider i området. Dette vil forhåpentligvis kunne gi deg muligheten til å oppleve dette fantastiske lysspillet mellom kosmos og jorden vår.

 

Velkommen til en fantasisk minnerik tur!

Book Nordlystur

Info om turen

Våre turer starter kl. 18.00 fra Ami Hotel i Skolegaten 24. Oppmøte senest kl. 17.45. Når du møter opp på hotellet, kan du få utlevert varme klær hvis du har behov for det.

Hvis du bor en annen plass i Tromsø sentrum, kan vi avtale å hente deg der du bor. Deltagere som bor utenfor Tromsø sentrum, møter opp på Ami Hotel.

Turene varer fra 5 til 8 timer, og vi vil vanligvis være tilbake i Tromsø rett over midnatt.

DETTE ER INKLUDERT:

Guide (engelsk-norsktalende), transport, varme klær, Varm sjokolade, kaffe, kjeks, varm suppe og varmepølser på bål, Hjelp til å ta bilder med ditt eget kamera. Portrett av deg under nordlyset om vi får muligheten.

DETTE MÅ DU HA MED:

Passet ditt hvis det blir tur over grensen til Finland. Lue, votter og varmt undertøy. Kamera eller kamera på telefon.

VARIGHET

5 til 8 timer, avhengig av nordlys og været. Tilbake vanligvis kl.01.00.

ANTALL DELTAGERE:

Max 7 deltagere. Større gruppe på forespørsel.

AVGANGSTID

18.00, oppmøte 17.45.

AVGANGSSTED:

Ami Hotel, Skolegata 24, 9008 Tromsø

PRIS:

Voksen: Se booking

Barn (under 12 år): Se booking

BETALING:

Turen betales med kort ved booking online. Ved å bestille turen i vårt kontakt skjema, tlf eller epost kan direkte oppmøte og betaling gjøres på vår kort terminal.

Book overnatting på Ami Hotel

Planlegger du en tur for å se Nordlyset og ønsker rimelig og praktisk overnatting i Tromsø sentrum? På Ami Hotel bor du fint og komfortabelt. Hotellet har et felles kjøkken og en god og sosial atmosfære.

Reserver din overnatting her, direkte og uten ekstra kostnader. Hos oss får du prisgaranti! Finner du samme romtype på de samme datoene til en lavere pris et annet sted, vil vi matche denne prisen. Send oss tilbudet fra det andre nettstedet, så endrer vi umiddelbart prisen på din booking hos oss.

Les mer om hotellet og book rom her

Ønsker du å vite mer om vår Nordlystur?

Ta kontakt for en hyggelig prat!

Kontakt oss